Nechte se rozmazlovat aroma masáží...

MASÁŽE ČAROKRÁSNO

Jana Řechtáčková Masáže Čarokrásno
Čs. armády 895 1.patro Zdravotnické středisko ZDICE

+420606359266

facebook.com. Jana Řechtáčková Masáže Čarokrásno
masazecarokrasno@seznam.cz

Anticelulitidní masáž s ozonovým zábalem

22.09.2016 06:50

Anticelulitidová masáž

Celulitida vzniká při nesprávné činnosti lymfatického a krevního oběhu.V důsledku toho tělo zadržuje Toxiny . Toxiny jsou dobře rozpustné v tucích, a proto se automaticky usazují v tukové tkáni,kde způsobují  deformaci tukových buněk. Ty jsou v takto deformované podobě velmi těžko „ spalitelné“. Celulitida tedy není nadbytek  tukových buněk, ale neschopnost našeho organismu tuky spalovat.
anticelulitidová masáž
Pomocí této masáže se tyto deformované tukové „hrudky“  rozruší a tělo je může dále zpracovat a vyloučit z těla ven. Děje se tak díky hloubkovému promasírování problémových částí  těla (stehna,hýždě).

Po této masáži provádím ozonový zábal s přípravkem s přípravkem.bioinformační a ozónové kosmetiky Venisfér. Po vetření aktivního ozonu se přiloží  zábal, který  účinně působí proti celulitidě. Zábal se aplikuje na oblast hýždí, stehen a břicha. 

Ozon je látka, která má výrazně stimulační účinek na všechny buňky lidského organismu. Z mnoha účinků, které má, nás zajímá zejména jeho účinek na kůži a podkoží ve smyslu potlačení a prevence celulitidy, vyhlazení strií a prokrvení drobných žilek, kožních erozí a vypínání kůže, dále jeho účinek na stimulaci metabolismu v organismu, regenerační a relaxační.

Před samotbou masáží provádím 

Kontraindikace :
křečové žíly
těhotenství
horečnaté stavy
nádorová onemocnění
kožní vyrážky
infekční a bakteriální onemocnění