Nechte se rozmazlovat aroma masáží...

MASÁŽE ČAROKRÁSNO

Jana Řechtáčková Masáže Čarokrásno
Čs. armády 895 1.patro Zdravotnické středisko ZDICE

+420606359266

facebook.com. Jana Řechtáčková Masáže Čarokrásno
masazecarokrasno@seznam.cz

Škola volá

26.08.2014 13:28

A je to tady zas, příští týden začíná opět škola.

Starší děti už většinou vědí co je čeká , ti menší půjdou  do školy, či mateřinky úplně poprvé.

I když se prckové většinou velice těší,  někdy se stane, že po pár dnech  začne najednou malého bolet bříško, jindy hlavička, někdy se nechce ráno z postýlky. Co s tím?

Velice dobře pomůže AROMATERAPIE. Pár kapek éterického oleje, stačí 5 až 7, které přidáme do aromalampy, inhalační tyčinky, nebo jen tak nakapeme na kapesník či polštář. Také můžeme namíchat s olejem, medem, smetanou a vlít do koupele. Když smícháme 7 kapek v 50ml.nosného oleje ( makovém, mandlovém, meruňkovém), namasírujeme jím našeho rošťáka nebo princezničku. Věřte, že děti masáž milují a po čase se stane voňavé pohlazení nádherným večerním rituálem.

Levandulka ( Lavandula angustifolia) připraví na klidný a vydatný spánek, plný hezkých snů a pocitu bezpečí. Při tom také pomůže imunitnímu systému bojovat proti virovým infekcím, chřipce i nachlazení.

Mandarinka ( Citrus reticulata) je jedním slovem RADOST. Stačí jen tak  po ránu přivonět a vše se nám hned zdá veselejší, radostnější. Mandarinka podporuje hravost, výrazně harmonizuje dětskou psychiku, rozptyluje úzkost a smutek. Má také přínosný účinek na dětské zažívání.