Nechte se rozmazlovat aroma masáží...

MASÁŽE ČAROKRÁSNO

Jana Řechtáčková Masáže Čarokrásno
Čs. armády 895 1.patro Zdravotnické středisko ZDICE

+420606359266

facebook.com. Jana Řechtáčková Masáže Čarokrásno
masazecarokrasno@seznam.cz

Voňavé masáže

13.08.2014 22:25


Milé paní a dívky,
nabízím Vám  HARMONIZAČNÍ AROMA MASÁŽ  celého těla.
Jedná se o relaxační masáž, jejímž cílem je hluboké uvolnění těla i mysli podle konkrétních potřeb klientky v tu danou chvíli. Tato holistická aromaterapeutická masáž je soustavou speciálních hmatů a technik, které respektují nejen fyziologii člověka, lymfatický a krevní oběh, ale také průběh meridiánů a tok energie v těle. Kromě znalostí se nechávám vést i intuicí, taktéž velkými pomocníky jsou mi právě esenciální oleje. Výběr esencí mám opravdu široký. Vybíráme buď společně dle Vašich aktuálních pocitů nebo můžete výběr nechat zcela na mě. Používám výhradně kvalitní  Bio rostlinné oleje firem Saloos a Nobilis Tilia, které míchám se 100% esenciálními oleji vysoké kvality
Masáž probíhá při jemné hudbě, zpravidla bez povídání. Po navození příjemného relaxačního stavu ženy, postupně vmasíruji směs esenciálních olejů do pokožky téměř celého těla.
Při celkové masáži se postupně věnuji zádům, dolním i horním končetinám včetně chodidel a dlaní, bříšku, hrudníku a šíji, také uvolním jemnou masáží obličej a hlavu. Na závěr máte ještě nějaký čas pro sebe užít si doznívající pocity z masáže.
Během masáže dochází k celkovému pocitu uvolnění a dobré nálady. Prokrvují a vyživují se svalové partie, povoluje napětí v těle a uvolňují se toxické látky. Tato masáž je blahodárná pro nervový, lymfatický a imunitní systém, aktivuje trávící a vylučovací soustavu.
Mezi další pozitivní účinky masáže všeobecně patří zlepšení krevního oběhu a látkové výměny, detoxikaci organismu, zvyšuje prevenci  různých zdravotních obtíží, zkvalitňuje regeneraci po zátěži, přispívá k lepšímu vzhledu, zpomaluje stárnutí.
Vystudovala  jsem Institut Aromaterapie při Asociaci českých aromaterapeutů, jehož jsem členem.